WWE News: CM Punk, WWE’13, Hell in a Cell, WrestleMania 29 pre-sale

Door

CM Punk schrijft voorwoord The Avengers vs. X-Men
WWE Champion CM Punk heeft het voorwoord geschreven voor The Avengers vs. X-Men comic. Punk, een groot liefhebber van comics, zegt daarover: “Het is een grote eer om het voorwoord te mogen schrijven, maar het is ook heel logisch. De beste superhelden ter wereld, de beste schrijvers ter wereld, de beste tekenaars ter wereld en de beste wrestler ter wereld. Je hebt dus het beste team aller tijden.” Punk, die zondag tijdens Hell in a Cell 343 dagen WWE Champion is, moet zijn titel verdedigen, in een Hell in a Cell Match, tegen Ryback.

WWE ’13
Vrijdag 2 november verschijnt de langverwachte game WWE ’13 in Nederland en België. CM Punk staat op de cover van WWE ’13 en vertelde in een interview erg trots te zijn: “Het is de droom van ieder kind om een character te zijn in een game. Het feit dat ik ook nog eens op de cover sta maakt het nog leuker.”

WWE Hell in a Cell
WWE heeft zes matches aangekondigd voor de Hell in a Cell pay-per-view show, zondag 28 oktober in Atlanta, Georgia. De rol van John Cena tijdens Hell in a Cell is nog onduidelijk.

Hell in a Cell Match
WWE Champion CM Punk vs. Ryback

World Heavyweight Champion Sheamus vs. The Big Show

WWE Tag Team Champions Team Hell No (Daniel Bryan & Kane) vs. Team Rhodes Scholars (Cody Rhodes & Damien Sandow)

Intercontinental Champion Kofi Kingston vs. The Miz

Divas Champion Eve Torres vs. Layla vs. Kaitlyn (Officieel gemaakt tijdens SmackDown TV Taping)

Randy Orton vs. Alberto del Rio

Pre-sale WrestleMania 29
Kaarten voor WrestleMania 29, zondag 7 april 2013 in MetLife Stadium in East Rutherford, zijn vanaf zaterdag 10 november officieel verkrijgbaar. Vanaf donderdag 8 november zal er een online pre-sale plaatsvinden. De pre-sale code is: IZODVIP

Ook leuk om te lezen