WWE News: Bella Twins, WrestleMania 29, SummerSlam

Door

Film Independent's 2012 Los Angeles Film Festival Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Magic Mike" - Red CarpetThe Bella Twins zijn terug
The Bella Twins zijn terug in de WWE, Brie en Nikki maakten gisteren hun opwachting tijdens Monday Night Raw.

The Bella’s kwamen in april 2012 voor het laatst in actie tijdens de Extreme Rules pay-per-view, tijdens deze show verloor Nikki haar Diva’s Championship aan Layla. Een dag later werden de tweelingzusjes ‘ontslagen’.

In april 2012 sprak Sport Amerika, voorafgaand aan de WrestleMania Revenge Tour in Antwerpen, met Brie en Nikki. Het interview is hier te lezen.

Line-up WrestleMania 29
Brock Lesnar heeft tijdens Monday Night Raw de WrestleMania uitdaging van Triple H geaccepteerd. De voorlopige line-up van WrestleMania 29 ziet er als volgt uit:

WWE Champion The Rock vs. John Cena

The Undertaker vs. CM Punk

Brock Lesnar vs. Triple H

World Heavyweight Champion Alberto Del Rio vs. Jack Swagger

WrestleMania 29 vindt plaats op zondag 7 april in MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey.

Kaarten SummerSlam 2013
Kaarten voor SummerSlam 2013, zondag 18 augustus in het Staples Center in Los Angeles, zijn vanaf zaterdag 23 maart officieel verkrijgbaar. Een aantal dagen voor deze datum zal er een online pre-sale plaatsvinden.

Santino Marella in Italië
Santino Marella is in Rome, Italië om WrestleMania 29 en de WrestleMania Revenge Tour te promoten. Marella heeft de afgelopen periode niet in de ring gestaan vanwege een nekoperatie. Via Twitter liet ‘The Milan Miracle’ weten dat hij vanaf maandag 18 maart weer in actie kan komen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen