WrestleMania: Seth Rollins nieuwe WWE World Heavyweight Champion

Door

WM31_Photo_429-781886300Seth Rollins is de nieuwe WWE World Heavyweight Champion. Rollins ‘cashte’ zijn Money in the Bank contract in de slotfase van de fenomenale WWE World Heavyweight Championship match tussen Brock Lesnar en Roman Reigns.

“Suplex City, Bitch!”
Lesnar domineerde het grootste gedeelte van de match, hij deelde binnen een minuut een German Suplex en F-5 uit aan Reigns. De krachtpatser uit Pensacola, Florida probeerde nog wat terug te doen, Roman wist ‘The Beast Incarnate’ uiteindelijk na een derde Superman Punch te vloeren. Het antwoord van Lesnar op de comeback van ‘The Juggernaut’ was voorspelbaar: het uitdelen van nog meer klappen, knieën en natuurlijk Suplexes, in alle vormen en maten!

Money in the Bank
In de slotfase, toen Lesnar en Reigns volledig uitgeput in de ring lagen, kwam de opportunistische Rollins naar de ring om gebruik te maken van zijn Money in the Bank contract. De match werd direct omgezet in een Triple Threat Match en enkele minuten later deelde ‘Mister Money in the Bank’ een Curb Stomp uit aan Roman Reigns om de overwinning en het goud te pakken.

WM31_Photo_332-2770099472The Rock & Rousey
Stephanie McMahon en Triple H kwamen naar de ring om het aantal toeschouwers (76,976) in Levi’s Stadium bekend te maken. Tot groot genoegen van de fans maakte The Rock zijn opwachting en vond er een verbale confrontatie plaats tussen The Rock, Stephanie en Triple H. Nadat Stephanie The Rock meerdere malen had uitgedaagd haalde ‘The Brahma Bull’ niemand minder dan UFC Champion, en gevaarlijkste vrouw op deze planeet, Ronda Rousey naar de ring. Rousey deelde een judoworp uit aan Triple H en greep McMahon bij haar arm.

Tombstone
Undertaker zegevierde in de semi-main event na twee Tombstone Piledrivers tegen Bray Wyatt in een prima back-and-forth match. Wyatt kampte met een enkelblessure.

WM31_Photo_178-572630372Sledgehammer
Sting moest in zijn eerste WWE-match het onderspit delven tegen Triple H, na een klap met een Sledgehammer. Er waren run-ins van DX (X-Pac, Road Dogg, Billy Gunn, Shawn Michaels) en de nWo (Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall).

Champions
John Cena versloeg Rusev, die in een tank naar de ring kwam, en is de nieuwe United States Champion. Daniel Bryan won de Ladder Match en mag zich de nieuwe Intercontinental Champion noemen. Tyson Kidd & Cesaro wisten hun tag team Titles te behouden in de WrestleMania Kick-off match.

RKO uit het niets
Randy Orton won van Seth Rollins na de beste RKO aller tijden, AJ Lee & Paige zegevierden tegen The Bellas en The Big Show was de last man standing in de André the Giant Memorial Battle Royal.

  • Omzet: $12,6 miljoen / Toeschouwers: 76,976 (Bron: WWE)

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen