AJ Lee zet punt achter WWE-carrière

Door

SD_03102015cm_0713Drievoudig WWE Divas Champion AJ Lee (April Jeanette Brooks-Mendez) heeft een punt achter haar WWE-carrière gezet. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

Punk_10152012rf-50Precaire situatie
De met voormalig WWE Superstar Phil ‘CM Punk’ Brooks getrouwde AJ Lee bevond zich in een precaire situatie na het, alles behalve soepel verlopen, vertrek van haar echtgenoot, die zijn geluk in de UFC gaat beproeven.

Ook is Punk een aantal maanden geleden aangeklaagd door WWE-dokter Chris Amann, na zijn kritische uitspraken over Amann in de podcast van Colt Cabana. WWE heeft publiekelijk hun steun aan Amann uitgesproken, waardoor er voor AJ Lee een onhoudbare situatie is ontstaan.

NXT
AJ Lee maakte haar WWE-debuut in 2010. Ze nam deel aan het derde seizoen van het tv-programma NXT, destijds nog een reality show waarin WWE op zoek was naar de ‘next breakout star’.

295 dagen
AJ is de langst regerende WWE Divas Champion aller tijden, ze heeft de titel maar liefst 295 dagen in haar bezit gehad. Lee won de titel tijdens WWE Payback op 16 juni 2013, deze datum liet ze in haar nek tatoeëren. Op maandag 8 april, de dag na WrestleMania 30, werd AJ verrassend onttroond door de debuterende Paige.

WM31_Photo_249-2085451880WrestleMania
De voormalig WWE Divas Champion keerde kortgeleden terug in de WWE. AJ was drie maanden uit de roulatie vanwege een nekblessure. Afgelopen weekend zegevierde ze tijdens WrestleMania 31 samen met Paige tegen de Bella Twins. AJ pakte de overwinning voor haar team met de Black Widow submission.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen