NBA Update: Payton, Wall, Harris, Sixers en Bryant

Door

Payton drives

Na zijn contractverlenging (vijf jaar en 80 miljoen dollar) heeft John Wall besloten om ook hard voor zijn geld te gaan werken. Zo staat er een training voor de spelverdeler van de Washington Wizards op het programma met niemand minder dan Gary Payton. The Glove kan Wall de nodige tips geven op het gebied van defense en post-up moves. Payton won niet voor niets in het seizoen 1995-1996 de Defensive Player of the Year Award.

Peyton Siva

De Detroit Pistons zijn druk in de weer met spelverdelers. Brandon Jennings tekende een contract, de naam van Rajon Rondo zingt nog rond in de wandelgangen en ondertussen is ook Peyton Siva aangetrokken. De spelverdeler van Louisville werd in de NBA Draft van dit jaar als 56e gekozen door de Pistons.

Harris geschorst voor vijf wedstrijden

Na de Biogenesis-zaak in de MLB kon de NBA natuurlijk niet achterblijven. Terrel Harris (Trail Blazers) is geschorst voor vijf wedstrijden voor het overtreden van de NBA Anti-Drug Policy. Het is nog niet duidelijk op welke stof Harris positief op testte. Harris kwam in het offseason over van de New Orleans Pelicans in de trade rondom Tyreke Evans.

 

Sixers hebben haast

De Philadelpia 76ers zitten nog altijd zonder hoofdcoach dus is er haast geboden. Op de korte termijn worden er gesprekken gevoerd met vier assistent-coaches. Kenny Atkinson (Hawks), Brett Brown (Spurs), Adrian Griffin (Bulls) en Jay Larranaga (Celtics).

Kobe Bryant en zijn recovery

Het begint er steeds meer op te lijken dat Kobe Bryant bijzondere krachten heeft. The Black Mamba is op dit moment bezig met een promotie tour voor Nike, maar dat deert zijn herstel van zijn achillespeesblessure niet. Er wordt nu zelfs gespeculeerd dat de superster van de Los Angeles Lakers de voorbereiding op het komende seizoen haalt.

 

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen