Wade leidt Heat langs Pacers

De Miami Heat hebben zich dinsdagavond hersteld van de nederlaag tegen de Boston Celtics. Op bezoek bij de Pacers in Indiana wonnen de Heat met 110-103.

Grote man bij de bezoekers was Dwyane Wade. Met maar liefst 41 punten nam hij de ploeg van coach Erik Spoelstra duidelijk bij de hand. Na de eerste helft had Wade al 31 punten achter zijn naam staan en evenaarde daarmee het clubrecord voor het meeste aantal punten in een helft.

Dankzij LeBron James (27 punten) en Chris Bosh (22) kwam de productie van ‘the Big Three’ dinsdagavond tot 90 punten. Voor de thuisploeg was center Roy Hibbert op schot met 18 punten.

Voor de thuisploeg was het pas de tweede nederlaag in negen wedstrijd onder leiding van interim-coach Frank Vogel. Beide nederlagen waren tegen de Miami Heat.

Voor de Heat was het de veertigste zege van het seizoen. De ploeg van Spoelstra heeft nu een 40-15 record en staat daarmee tweede in de Eastern Conference.

De Pacers hebben een 24-29 record maar staan daarmee wel op een play-off plaats. De ploeg van Vogel staat namelijk achtste in de Eastern Conference.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Heat en de Pacers.