Virtus Bologna roept hulp in van Obama

Door

 

Een ding is zeker: Virtus Bologna wil Kobe Bryant wel heel graag in z’n team hebben. Chapeau voor de eigenaar van de club, Claudio Sabatini, want deze koppige man heeft een nieuwe manier gevonden om de superster van de Los Angeles Lakers voor zich te winnen.

Volgens verschillende bronnen werd een overeenkomst gesloten om Bryant voor één wedstrijd te laten spelen in Italië voor 2 miljoen dollar. Sabatini ging een paar weken geleden akkoord om een video conference te hebben met de vertegenwoordigers van Bryant. De bedoeling was om een aantal details te bespreken. De vergadering die rond middernacht ingepland was verliep anders dan verwacht voor de Italiaan. Hij wachtte drie uur aan een stuk, maar kreeg niemand aan de lijn. Hij werd dus aan het lijntje gehouden.

Sabatini ging echter niet bij de pakken neerzetten, en besloot dan maar een (open) brief te schrijven naar de President van de Verenigde Staten, Barack Obama:

 

 

Dear Mr. President,

We have a dream: to see Kobe Bryant playing for our Team Virtus Pallacanestro Bologna, the Italian town wellknown in the world as basket City.

According to your wishes we hope that the Nba lockout will shortly stop but in the meanwhile let us have the chance to see at least for one game the great Kobe Bryant playing with our black and white jersey and be part of our history.

Claudio Sabatini

———————–

Beste Meneer de President

Wij hebben een droom: Kobe Bryant zien spelen voor onze club Virtus Pallacanestro Bologna, de Italiaanse stad die wel gekend is als basketbal stad.

Wij hopen ook dat de NBA-lockout weldra voorbij is net zoals u, maar hopen dat wij in de tussentijd de fantastische Kobe Bryant eens aan het werk kunnen zien in ons zwart-witte truitje, al was het maar voor één wedstrijd. Zo kan hij deel zijn van onze geschiedenis.

Claudio Sabatini

Als dat Kobe niet overtuigt, dan moet worden gevreesd dat de kans klein is dat we Bryant in Italië zullen zien.

Foto: english.sina.com

Ook leuk om te lezen