Vince Young tweet open solicitatie naar Cardinals

Door

Na het 58-0 verlies tegen de Seattle Seahawks is het duidelijk dat de Arizona Cardinals een probleem hebben met het vullen van de quarterback positie. John Skelton gooide vijf intercepties, en ook zijn vervanger, Ryan Lindley, kon het tij niet keren.

Tweet

Dat zag ook quarterback Vince Young, die sinds training camp werkloos is en nog altijd zoekt naar een kans om te spelen. Hij tweette Larry Fitzgerald, de Cardinals receiver, dat hij het team wel kan helpen, en dat Fitzgerald het maar aan zijn coaches moet doorgeven.

Vince Young was niet de enige die zich uitliet over het spel van de Cardinals. Ook de vader van Fitzgerald maakte zich druk over het team van zijn zoon. “Dit is de definitie van opgeven. Negen maal op rij verliezen.” tweette vader Fitzgerald. “De vorige keer dat Larry zo verloor was in high school, toen is hij van school veranderd. Het is beschamend, pijnlijk, frustrerend en teleurstellend.”

Wisenhunt

Cardinals coach Ken Wisenhunt kon zich enkel verontschuldigen tegenover de fans. “Ik bied mijn excuses aan tegenover de fans en iedereen die bij ons team hoort. Dit was beschamend,” zei hij na afloop. Daarop vroeg journalist Kent Somers wie volgende week zal starten voor Arizona en Wisenhunt antwoorde door Somers te vragen of hij ervaring heeft als quarterback.

De Cardinals begonnen het seizoen met vier overwinningen op een rij, maar hebben sindsdien negen wedstrijden verloren. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de NFL dat een team dat weet te presteren. Binnen het team zou worden gesproken over het promoveren van defensive coordinator Ray Horton naar de head coach positie.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen