Vikings-Eagles afgelast vanwege sneeuwstorm

Door

De wedstrijd tussen Minnesota Vikings en de Philadelphia Eagles kon zondag geen doorgang vinden. De reden was de sneeuwstorm die over het noordoosten van de Verenigde Staten trok teveel gevaar zou opleveren voor de bezoekers.

Voor de Vikings was het de derde week op rij dat een duel werd verplaatst vanwege weersomstandigheden. Op 12 december werd het duel tegen de New York Giants verschoven aangezien het van dak van de Metrodome op een aantal plekken doorgezakt was. Dat duel werd twee dagen later afgewerkt in Detroit.

Een week later werd het duel tegen de Chicago Bears afgewerkt in het stadion van de Universiteit van Minnesota vanwege het nog steeds beschadigde dak van de Metrodome.

Zonder te spelen pakten de Eagles zondag de titel in de NFC East doordat de enige overgebleven concurrent, de New York Giants, met 45-17 aan de kant werd geschoven door de Green Bay Packers.

De wedstrijd tussen de Vikings en de Eagles staat nu voor dinsdag op het programma. De laatste keer dat er een NFL wedstrijd op die dag werd afgewerkt was in 1946.

Foto: station.lu

Ook leuk om te lezen