(VIDEO) Terugblik European Big League Tour

Door

Het heeft even mogen duren, maar hier is dan eindelijk de aftermovie van de European Big League Tour, die begin november werd georganiseerd in Nederland.

Vorige week maandag wilden wij deze video online zetten, maar werden toen opgeschrikt door het verschrikkelijke nieuws omtrent de dood van Gregory Halman, een van de spelers die actief was tijdens deze clinic. De beelden die we van Halman hebben gemaakt zijn in het tweede filmpje te zien.

De European Big League Tour werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de Nederlandse werper Rick van den Hurk. Hij praat met verslaggever Lennart Beishuizen over hoe wat de EBLT is en hoe hij de big leaguers heeft weten te strikken. Prince Fielder, de trekpleister van de EBLT, vertelt over hoe het is om met kinderen te werken. Roger Bernadina, center fielder van de Washington Nationals, spreekt over de clinics, zijn toekomst, zijn team en zijn bijnaam. Ook Adam Jones van de Baltimore Orioles komt aan het woord. Een van de meest onderschatte spelers van de MLB praat over het Nederlandse honkbalteam en hoe het is om tegen power houses als de New York Yankees en de Boston Red Sox te moeten opboksen.

European Big League Tour 2011 from FJ Producties on Vimeo.

Gregory Halman from FJ Producties on Vimeo.

Foto: sportamerika.nl / fjproducties.nl

Ook leuk om te lezen