Tomlin: ‘I love Rex Ryan’

Door

De Pittsburgh Steelers en de New York Jets gaan verder met het uitdelen van lovende woorden. Nadat Jets-head coach Rex Ryan zijn respect voor Steelers-coach Mike Tomlin had verspreid, reageerde Tomlin al even liefdevol terug.

Als je het neutraal bekijkt dan zou de denken dat Tomlin, stil en ingenomen, en Ryan, luid en uitbundig, enorm van elkaar verschillen, maar daar is Mike Tomlin niet zeker van.,,Onze stijl van coaching toont waarschijnlijk meer gelijkenissen dan je zou denken, hij heeft gewoon meer plezier met de mensen van de media,” zegt Tomlin.

Naast het feit dat Ryan de tegenstander openbaar aan het uitdagen is en garandeert dat zijn team de Super Bowl zal winnen, is het ook een zeer bekwame head coach. ,,Als je naast al die dingen kijkt, het is gewoon een zeer goede football coach. Hij kent zijn team, heeft er een hart voor en kan ze enorm goed motiveren. Hij is zeer goed in alle fases van het spel en zijn glas is steeds halfvol. Dat weet ik te appreciëren. ‘I love Rex Ryan’,” klonk Tomlin lovend.

Ook vanuit New York kwam er een leuk bericht naar de Steelers toe. Jets-wide receiver Santonio Holmes, een ex-Steeler, vertelde dat Steelers safety Troy Polamalu waarschijnlijk de beste speler is die hij ooit aan het werk zag. ,, De dingen die hij deed voor, tijdens en na ik hier was, was er allemaal op gericht om teams te stoppen. Dat deed hij fantastisch,” zei Holmes, die zondag wellicht Polamalu tegen het lijf zal lopen. ,,Hij springt over de offensive line, tackled spelers in de backfield en onderschept veel passen.”

Of Holmes, Ryan en Tomlin nog zo lovend zullen zijn voor elkaar valt maar af te wachten. Zondag spelen de teams tegen elkaar om uit te maken wie er in de Super Bowl zal spelen.

Foto: dalje.com

Ook leuk om te lezen