TNF Recap: Miami Dolphins @ Buffalo Bills 14-19

Het seizoen lijkt voor de Miami Dolphins ten einde. De Buffalo Bills waren in het eigen Ralph Wilson Stadium slechts één helft nodig om de Fins op een onoverbrugbare achterstand te zetten, 14-19. Tijdens AFC East divisional clash op Thursday Night Football presteerde de verdediging van de Bills eindelijk naar potentie. Mario Williams, voorafgaand aan dit seizoen voor veel geld als free agent overgekomen van de Houston Texans, speelde sterk en ook safety Jairus Byrd viel in positieve zin op door twee turnovers te forceren.

Returns
In het eerste kwart scoorden beide teams een touchdown, allebei uit een return. Na anderhalve minuut zette Leodis McKelvin de Bills als eerste op het bord door een punt 79 terug te lopen naar de endzone van de Dolphins. Even later bouwden de Bills hun voorsprong uit met een field goal van Rian Lindell. De daaropvolgende kick-off werd door Marcus Thigpen namens de Dolphins teruggelopen voor een touchdown.

Eén score na rust
Nog voor rust liepen de Bills gestaag uit naar een 19-7 voorsprong door drie field goals te benutten, maar van spektakel zoals in het eerste kwart was geen sprake meer. De enige score na rust kwam halverwege het vierde kwart, toen Dolphins rookie quarterback Ryan Tannehill met een pass over twee yards Davone Bess een touchdown liet maken. De zege voor Bills kwam echter niet meer in gevaar.