VIDEO: Touchdown LIVE #14

Door

TD LIVE

Deze week de veertiende aflevering van TouchdownLIVE, de enige echte online NFL-talkshow in de Lage Landen!

Voor de verandering zonden we op donderdag uit, en deden dit met presentator Saman Alzahawi en sidekick Angelo van Damme die schitterde in de afwezigheid van ondergetekende NFL-redacteur. Zij bespraken onder andere de beestachtige prestatie van Khalil Mack, beantwoordden wat kijkersvragen en keken vooruit naar de meest aansprekende wedstrijden van aankomende zondag!

We gaan de komende periode een winterstop in, en keren 17 januari weer terug met een bomvolle aflevering! Ondertussen gaan we op de achtergrond druk aan de slag om jullie ook in deze drukke tussenperiode van genoeg informatie te voorzien!

Bekijk hieronder de uitzending terug (of HIER vanaf 23:30) en we zien jullie 17 januari graag weer terug voor de volgende aflevering van TouchdownLIVE. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben voor onze presentatoren en/of gasten, dan kun je dit de komende weken altijd doen via de hashtag #TDLive en vergeet ons ook niet te volgen op Twitter (@Touchdown_LIVE) en op het enige echte SportAmerika YouTube kanaal!

Ook leuk om te lezen