Terugkeer Damon naar Yankees onwaarschijnlijk

Door

De fans van New York Yankees zullen Johnny Damon voorlopig niet terug zien keren in ‘the Big Apple’. Dat maakte Yankees-General Manager Brian Cashman donderdag bekend. ,,De gesprekken die wij met Johnny hebben gevoerd waren net als anderen die wij voeren met free agents,” vertelde Cashman.

,,Ik kan je niet vertellen of wij hem willen terughalen naar New York,” vervolgde de general manager. Damon speelde afgelopen seizoen voor de Detroit Tigers. ,,We hebben niet echt een rol voor hem beschikbaar op dit moment, dus het hele verhaal wordt een beetje onwaarschijnlijk.”

Op dit moment hebben de Yankees nu al de beschikking over buitenvelders, de rol waarin Damon vorig jaar 73 wedstrijden speelde voor de Tigers, Brett Gardner, Curtis Granderson en Nick Swisher. Afgelopen winter boden de Yankees Damon nog een tweejarige aanbieding ter waarde van veertien miljoen, maar die weigerde de 37-jarige buitenvelder. Nu weigeren de Yankees het salaris wat Damon afgelopen seizoen verdiende, acht miljoen dollar, aan te bieden. De eenmalige All-Star speelde in het verleden al vier seizoenen voor de Yankees.

Foto: trentonian.com

Ook leuk om te lezen