Tulowitzki maakt meteen indruk bij Blue Jays

Door

Tulowitzki

Troy Tulowitzki heeft in zijn eerste wedstrijd voor de Toronto Blue Jays meteen indruk gemaakt. De 30-jarige korte stop, die overkwam van de Colorado Rockies, had een groot aandeel in de 8-2 overwinning van zijn nieuwe ploeg op de Philadelphia Phillies.

De korte stop, die meerdere malen welkom werd geheten door de fans, ging 3-uit-5. In zijn eerste slagbeurt ging hij nog uit met drie slag. Vervolgens sloeg hij een homerun en twee doubles. Tulo was naast zijn drie honkslagen goed voor drie binnengeslagen punten en drie runs.

Ook verdedigend liet de vijfvoudig All-Star zich weer gelden.

José Reyes
Ook José Reyes speelde zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe team. De korte stop van de Rockies ging 1-uit-3. Zonder Tulowitzki en met Reyes verloren de Rockies met 3-2 van de Chicago Cubs.

Kansas City Royals
Vanavond nemen de Blue Jays het met Tulowitzki op tegen de nummer één van de American League Central, de Kansas City Royals. Toronto-pitcher Marco Estrada (7-6, 3.55 ERA) begint op de heuvel. Danny Duffy (4-4, 4.03 ERA) is zijn tegenstander. Het duel begint om 1:07 Nederlandse tijd.

Colorado speelt in St. Louis tegen de Cardinals. Die wedstrijd begint om 1:15.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen