SportAmerika’s Football Pool – Week 4

Door

 

Welkom bij de Vierde Speelronde van SportAmerika’s Football Pool!

De opzet is dit jaar een tikje anders, al verschilt het niet wezenlijk van de manier waarop de pool vorig jaar uitgroeide tot een ongekend succes. We gaan dit seizoen een tikje meer de gok-kant op, maar het principe blijft hetzelfde.

Korte uitleg: Iedere speler krijgt van ons honderd dollar per week om in te zetten. Geen echte dollars natuurlijk, maar FootballPool-dollars. Die honderd dollars moet je inzetten op de bets hieronder. Verschil met vorig jaar: je kunt nu de bets uitkiezen die jou het beste liggen. Je hoeft, kortom, niet op alle bets hieronder in te zetten, maar je kunt je eigen selectie maken.

– Alle honderd dollars moeten worden ingezet (per bet van tien dollar)
– Minimale inzet per bet is tien dollar
– Maximale inzet per bet is twintig dollar
– Je kunt dus volstaan met vijf bets a twintig dollar
– Je kunt je risico spreiden door voor tien bets a tien dollar te kiezen
– Een combinatie van beide (bv zes bets van tien dollar en twee van twintig dollar) is ook mogelijk
– Bij iedere bet staat vermeld hoeveel de inzet waard is in geval van goed geraden
– Bij Vraag 4 (Lock of the Week): Kies een van de drie combo’s en de ploegen die gaan winnen.

Voor wat betreft de OVER/UNDERS bij de wedstrijdvoorspellingen, dat werkt als volgt: Als er bij bijvoorbeeld Dallas Cowboys (+4.5) @ New York Giants (-4.5) staat, betekent dat dat de Giants een 4.5 punten favoriet zijn, en de Cowboys een 4.5 underdog. Zet je in op de Giants, dan moeten die dus met minimaal vijf punten verschil winnen om jou je weddenschap te laten winnen. Winnen de Cowboys, of winnen de Giants met minder dan vijf punten verschil, dan ben je je ‘geld’ kwijt.

Simpel, niet? Degene die de meeste dollars bijeen heeft gewed, wint een weekprijs. Daarnaast gaat het totale ‘geldbedrag’ mee in de seizoensranglijst, die na de Super Bowl nog eens een leuke prijs kan opleveren. Oh, en mochten er mensen gelijk eindigen tijdens een speelronde, dan geldt de volgorde van inzenden. De snelste inzender gaat er in ‘t geval van een tie met de prijs vandoor.

Heb je nog vragen? Stel ze ons via SportAmPool[at]gmail[punt]com.

 

Jullie inzendingen (naar SportAmPool[at]gmailpuntcom) moeten voor donderdag middernacht bij ons binnen zijn, en zullen zo spoedig mogelijk op deze plek worden gepubliceerd, zodat een ieder voor de openingswedstrijd kan zien waarop de anderen hun ‘geld’ hebben gezet. De uitslag van iedere speelronde volgt op dinsdagmiddag 12:00 uur. De weddenschappen voor de nieuwe weekronde, worden
vervolgens diezelfde dinsdag om 17:00 uur op deze plaats gepubliceerd.

 

De Bets van Speelronde 4

 

1. Hoeveel thuisspelende ploegen gaan deze speelronde winnen?
(4x (!) de inzet)

2. Saints @ Packers, vorig seizoen een prachtige shootout van een openingswedstrijd: MEER of MINDER dan 600 GEGOOIDE yards voor Drew Brees en Aaron Rodgers samen?
(2x de inzet)

3. Hoeveel spelers sluiten deze speelronde af met 100+ RECEIVING YARDS?
(3x (!) de inzet)

4. LOCK OF THE WEEK, PICK YOUR WINNING COMBO.
COMBO 1: noem DRIE ploegen die dit weekeinde zeker gaan winnen.

(1x de inzet)
COMBO 2: noem VIER ploegen die dit weekeinde zeker gaan winnen.
(3x de inzet)
COMBO 3: noem VIJF ploegen die dit weekeinde zeker gaan winnen.
(7x de inzet)

5. UPSET OF THE WEEK: Welke van de volgende ploegen gaat dit weekeinde voor een verrassing zorgen en winnen? Browns (7x de inzet), Bills (2x de inzet), Panthers (3x de inzet), Jets (2x de inzet), Titans (6x de inzet), Dolphins (3x de inzet), Raiders (3x de inzet), Jaguars (2x de inzet), Redskins (2x de inzet), Bears (2x de inzet), Saints (4x de inzet).

6. De Chicago Bears op MNF in de spotlight op bezoek bij de Dallas Cowboys. MEER of MINDER dan 2.5 picks voor Jay Cutler?
(2x de inzet)

7. Pick your pick: San Francisco 49ers (-4.5) @ New York Jets (+4.5).
(2x de inzet)

8. Pick your pick: Carolina Panthers (+7.5) @ Atlanta Falcons (-7.5).
(2x de inzet)

9. Pick your pick: Washington Redskins (+3.5) @ Tampa Bay Buccaneers (-3.5).
(2x de inzet)

10. Pick your pick: New Orleans Saints (+10.5) @ Green Bay Packers (-10.5).
(2x de inzet)

11. Pick your pick: New York Giants (+2.5) @ Philadelphia Eagles (-2.5).
(2x de inzet)

12. Pick your pick: Chicago Bears (+3.5) @ Dallas Cowboys (-3.5).
(2x de inzet)

 

Nogmaals: de DEADLINE voor deze Speelronde 4 valt op DONDERDAG 27 SEPTEMBER MIDDERNACHT. Stuur je voorspelling in voor dat tijdstip naar SPORTAMPOOL[AT]GMAIL[PUNT]COM. Alle voorspellingen worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd. Verwacht de uitslag van speelronde 4 op dinsdag 2 oktober om 12:00 uur op deze plek. De weddenschappen van Speelronde 5 volgen vijf uur later om 17:00 uur.

 

Ook leuk om te lezen