Reacties na scheidsrechterlijke blunder Seahawks – Packers

Door

Er is zelden zo nagepraat over het einde van een wedstrijd dan vannacht, nadat de Seattle Seahawks de overwinning in de laatste seconde pakten door een scheidsrechterlijke blunder. Wat een interception en dus een overwinning voor de Green Bay Packers had moeten zijn, werd een touchdown voor Seahawks reciever Golden Tate.

Hieronder een verzameling van de grappigste, beschamendste en interessantste tweets, quotes en photoshops van de dag:

Tight end Tom Crabtree van de Packers, die vorige week tegen de Chicago Bears nog een touchdown scoorde, laat zijn mening duidelijk weten:

Crabtree’s collega van de Atlanta Falcons, Tony Gonzalez, heeft een volwassen kijk op de zaak, ondanks het gebrek aan spellingscontrole:

Ook New Orleans Saints quarterback Drew Brees is duidelijk, al zal hij blij zijn dat niemand zich nu met bounty-gate bezighoudt:

En natuurlijk zijn er ook de visueel ingestelde creatievelingen onder ons. Wat dacht je van deze:

Miami Dolphins runningback Reggie Bush is ook met stomheid geslagen:

Minnesota Vikings punter Chris Kluwe wordt zo langzamerhand de favoriete speler van de SportAmerika.nl redactie. Laatst kwam hij nog in het nieuws toen hij een Republikeinse senator even van repliek diende, nu zet hij zijn mening over het incident van gisteren uiteen op Deadspin. En dan te bedenken dat Kluwe voor een divisierivaal van de Packers speelt.

Arian Foster, runningback van de Houston Texans, ziet hier een kans voor de echte scheidsrechters om hun slag te slaan:

Aaron Curry, linebacker van de Oakland Raiders, heeft ook een woordje voor safety M.D. Jennings, die de bal leek te vangen:

Arizona Cardinals defensive end Darnell Dockett laat zijn frustraties blijken:

Niet alleen binnen de NFL is er veel commentaar. Ook door bekende uit andere sporten werd de wedstrijd bekeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van LeBron James, die zelf behoorlijk wat affiniteit heeft met football:

En natuurlijk kan er geen schilderij van de muur vallen of Dallas Mavericks eigenaar Mark Cuban heeft er een mening over:

Zou “Touchdownception” iets zijn voor Leonardo DiCaprio?

Ook leuk om te lezen