SportAmerika Football Pool ’14: Week 1

Door

Baltimore Ravens v Pittsburgh Steelers

Nadat vorige week de seizoenweddenschappen (deadline donderdag 4 september 23.59) online kwamen is het nu tijd voor week 1 van de SportAmerika Football Pool.

Nieuwe ronde
De ‘Lock of the Week’ is verleden tijd. Voor velen was dit de favoriete ronde en eerlijk gezegd, voor ons ook. Daar is de jokerronde voor in de plaats gekomen:

Voorspel van tien wedstrijden de winnaar. Hoe meer je er goed hebt, hoe meer punten je verdient. Met jokers kun je foute voorspellingen automatisch goed laten keuren. De keerzijde hiervan is dat hoe meer jokers je inzet, hoe minder punten je kunt scoren. Geen jokers inzetten neemt risico’s met zich mee: je moet dan alle voorspellingen goed hebben. Je kunt dan wel een whopping zeshonderd punten verdienen.

Rulebook
Omdat het misschien iets onduidelijk is hebben we een Football Pool Rule Book ontwikkeld, waarin alles duidelijk staat uitgelegd:

FOOTBALL POOL RULE BOOK 2014/2015

Ronde 1, DEADLINE DONDERDAG 4 SEPTEMBER 23:59:

Foto: Getty Images

4 Reacties
 1. Jordy 7 jaar ago

  Haha wel relaxt, die joker ronde doet je lang nadenken (hoeveel jokers moet ik nu gebruiken?)

  • Zrinko 7 jaar ago

   haha idd..vooral als achteraf blijkt dat je er 1 te weinig hebt gebruikt 🙂

 2. Jeroen 7 jaar ago

  Ik las in de mail dat 139x de pool is ingevuld. Kijk, daar wordt ik blij van. Dat meer Nederlanders de NFL kunnen waarderen (stuk spannender dan de eredivisie).

 3. Renske Vera Talstra 7 jaar ago

  Bij deze kan ik melden dat we over zowel de preseason ronde als de ronde van week 1, 155 unieke deelnemers mochten verwelkomen dit jaar.
  Hopelijk komen daar nog meer deelnemers bij de komende weken.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen