DUI’s: Ocho heeft de oplossing, Derrick Ward klaagt

Door

Vrijdag 20 juli was het dan zover Tennessee Titans receiver Kenny Britt had de eer om de 30e arrestatie dit offseason op zijn naam te schrijven. Geen prestatie om trots op te zijn. Een dag later was Aaron Berry aan de beurt. De cornerback van de Detroit Lions werd voor de tweede keer gearresteerd. SportAmerika berichtte al eerder over de aanhoudingen van Adrian Peterson, Elvis Dumervil, Dez Bryant en Marshawn Lynch.

Chad Ochocinco
Chad ‘Ochocinco’ Johnson (foto), die onlangs nog in SportAm The Magazine stond, heeft via zijn eigen nieuwsnetwerk de oplossing voor al deze offseasonproblematiek gegeven. Via zes handige regels blijft de speler uit de problemen en voorkomt dat de speler uit de handen blijft van Rodger Goodell.

AFC / NFC
Alcohol
Als je dronken wilt worden doe dan niet alsof het 1999 is. Mofos in the club zullen alles live tweeten over jouw grappenmakerij. Je speelt in de NFL, je verdient miljoenen en hebt een huis. Breng het feest naar je huis.

Firearms
Pistolen heb je niet meer nodig, wij zijn nu uit the hood. Neem een bodyguard als je paranoide bent.

Crews
Een Crew is niet meer nodig. Vraag maar aan Drake en Chris Brown. Doe het alleen, het bespaart je geld en problemen.

No man
Deion Sanders heeft mij dit geleerd. Je hebt een nee-man nodig. Iemand die vertelt wat jij niet wilt horen. Houd je Nee-man dichter en je Ja-mannen verder weg.

Fallback
Je bent beroemd en de mensen zullen dat haten en je testen. Je kan daar niet mee omgaan zoals je dat deed in the hood. Trek jezelf gewoon terug.

Consent
Wees voorzichtig met chicks en groupies. Die bevestigende lach is soms nep. Vroeger of later kun jij jezelf verdedigen voor seksueel misbruik. Echt, sommige van deze vrouwen ‘Stay Schemin’ (blijven sluw). Er is een makkelijke oplossing. De iPhone heeft een HD camera. Maak altijd sextapes. Het zorgt voor goede herinneringen en houd je buiten de problemen.

Het hele artikel is hier te lezen.

Derrick Ward
Derrick Ward, voormalig runningback van onder andere de New York Giants, trok het afgelopen zaterdag niet meer en spuwde zijn gal op twitter. Vooral de DUI’s, rijden onder invloed, vindt Ward belachelijk.

Zo vindt hij de jonge generatie NFL-spelers ‘dom’ en snapt hij niet hoe spelers niet gewoon een taxi kunnen bellen of zich door vrienden thuis kunnen laten brengen.

Ook heeft hij nog een sportieve suggestie: loop desnoods naar huis.

Hieronder de belangrijkste tweets uit zijn rant:

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen