Sport Amerika Quiz – Aankondiging

Door

Wij van SportAmerika.nl vonden het eens tijd worden om onze lezers te testen op hun kennis van Amerikaanse sporten. En hoe kunnen we dat beter doen dan door middel van een wekelijkse sportquiz?

De quiz gaat aanstaande vrijdag 8 juli (dat is dus morgen) van start. Om zoveel mogelijk deelnemers de kans te geven wordt-ie op maandag nog eens herhaald – indien nodig vergezeld van een of twee hints. Ronde 1 wordt geplaatst om 12 uur ’s middags. Dit is van belang, omdat er voor de eerste vijf inzenders met de goede oplossing extra punten te verdienen zijn.

De quiz gaat tien rondes (weken) duren. En niet alleen de deelnemer met de meeste punten aan het einde van de rit krijgt een prijs (een Season Pass voor NBA.com), maar ook voor de winnaar van iedere ronde valt er wat te winnen. Zes dagen na de eerste publicatie van een ronde (op donderdag dus) worden het goede antwoord en de ranglijsten bekend gemaakt.

Ronde 1 volgt dus morgen, vrijdag 8 juli, om 12 uur ’s middag. Wees er klaar voor!

2 Reacties
  1. SGT-Punani 11 jaar ago

    leuk! ga zeker mee doen! ga natuurlijk voor de 1e prijs maar weet niet erg veel van de mlb en nhl. gaat lastig worden dus.
    maaruh season pass voor de nba? nu er een lock out is?

    • Sport Amerika 11 jaar ago

      Heel scherp ‘SGT-Punani’. Mocht die lockout er begin september nog zijn, tijdens het einde van de quiz, dan zullen we met een andere passende prijs komen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen