Smackdown Review 19-7: ‘Excuse me’

Door

DAMIEN_SANDOWDe pijlen van de WWE zijn inmiddels helemaal gericht op Summerslam. De kaarten zijn opnieuw geschud na Money in the Bank en daaruit zijn wat interessante verhaallijnen ontstaan. Wat gaat Randy Orton doen nu hij de koffer heeft? Hoe krijgt Alberto Del Rio het publiek tegen zich als hij niet spreekt? Zien we weer iets van Kane of The Wyatt Family deze avond? En wat is Mark Henry allemaal aan het doen?

TOP

  • Nieuwe Smackdown General Manager (GM). De avond wordt afgetrapt door Teddy Long die zichzelf wel ziet als GM van Smackdown. Nog voor hij zijn pleidooi kan houden, maakt Booker T zijn langverwachte rentree. Hij maakt duidelijk dat hij zijn werkzaamheden als GM weer op gaat pakken. En dan wordt dit alles onderbroken door Vince McMahon. De nieuwe GM van Raw, Brad Maddox, probeert Vince nog te verleiden zodat hij GM kan worden van Raw en Smackdown. Vince zou Vince niet zijn en hij gaat voor Vickie Guerrero als nieuwe GM van Smackdown. Het mooie aan dit alles? Booker T en Teddy Long een heel stuk minder op t.v., nu nog hopen dat Booker T bij de commentaartafel wegblijft. Gaan we weer een Raw vs Smackdown oftewel een HHH vs Vince krijgen zo?
  • Chris Jericho vs Curtis Axel. Dit is Jericho zijn laatste match voor nu en waarschijnlijk zien we hem pas weer in de aanloop naar Wrestlemanie XXX terug op het scherm. Jericho heeft nog nooit zo goed uit gezien in de ring als tijdens deze run. De match met Axel is ook een sterk staaltje worstelen en doet wonderen voor Axel. Hij laat hier zien dat hij zich staande kan houden met een van de beste worstelaars in de WWE.
  • Het einde van een bro-mance. De beste vrienden Cody Rhodes en Damien Sandow hebben een flinke knauw gehad in hun vriendschap. Sandow trok Rhodes tijdens Money in the Bank van de ladder af, om zelf het koffertje te kunnen pakken. Hoewel het voor Sandow strikt zakelijk is, pakt Rhodes het niet zo op. De beste vrienden zijn niet meer. En dát maakt het zo enorm intrigerend. Het zou zo mooi zijn als Sandow en Rhodes op deze manier elkaar naar het volgende plan kunnen krijgen. Tijdens SummerSlam zal het een Rhodes vs Sandow worden en de winnaar wint ook het Money in the Bank-koffer.

FLOP

  • Mark Henry hoort nu bij de good guys? Terwijl The Shield, The Uso’s af staat te matten, knalt Mark Henry zijn muziek er in, en rent hij naar de ring om daar The Uso’s bij te staan. Valt daar uit op te maken dat Mark Henry ineens een good guy is? Dat zou heel jammer zijn. Aangezien hij met zijn Hall of Pain de beste periode uit zijn carrière heeft.
  • Wade Barrett is in limbo. Het begint er steeds meer op te lijken dat de WWE helemaal geen idee heeft wat het aan moet met Wade Barrett. Vorig jaar is hij nog de gedoodverfde winnaar van Money in the Bank totdat hij tijdens die match een blessure oploopt. Na een afwezigheid door die blessure komt hij terug als een Bare Knuckle Brawler, dat klinkt best leuk maar het klikt niet met het publiek. Sindsdien zit hij in een soort limbo en lijkt er niet uit te kunnen komen. Als je dan ziet hoe makkelijk hij deze avond verliest van Daniel Bryan, dan ziet de toekomst er even niet zo rooskleurig uit voor Barrett.
  • Miz tv. De Miz werkt echt totaal niet in deze rol. Het segment met Paul Heyman wordt helemaal gedragen door Heyman en die verkoopt de vete tussen Brock Lesnar en CM Punk weer geniaal, maar de rol van The Miz slaat in dit geval de plank totaal mis.

Opvallend

De weg naar SummerSlam lijkt bezaait met zeer interessante verhaallijnen en vetes. Brock Lesnar vs CM Punk en John Cena vs Daniel Bryan gaan alleen al zorgen voor heel veel Pay Per View buys. Maar de rest van het affiche ziet er goed uit. Sandow vs Rhodes en The Shield vs The Uso’s en Mark Henry zijn bijvoorbeeld echt matches die heel boeiend zijn.

Foto: © 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

1 Reactie
  1. Jorn 10 jaar ago

    Wellicht een eindredacteur naar dit soort stukjes laten kijken. Hier is geen doorkomen aan…

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen