Seahawks winnen ook van Patriots

Door

De avondwedstrijden van gisteren leverden stuk voor stuk verrassende uitsalgen op.

New England Patriots @ Seattle Seahawks 23 – 24
Voor de tweede keer in een paar weken versloegen de Seahawks één van de beste teams in de NFL. Wisten de Hawks drie weken terug nog, met de hulp van de replacement refs, van de Green Bay Packers te winnen, dit keer was het geheel de verdienste van quarterback Russell Wilson.

De rookie gooide in totaal voor 293 yards en drie touchdowns, waarvan de laatste in de laatste minuut op Sidney Rice. De Seattle defense had twee interceptions in opnieuw een solide wedstrijd.

Tom Brady gooide naast de twee interceptions 395 yards en twee touchdowns.

New York Giants @ San Francisco 49ers 26-3
Voor de tweede keer in negen maanden hebben de Giants de 49ers verslagen in Candlestick. Dit keer was het met heel veel overtuiging. De Niners kwamen in het eerste kwart nog met 0-3 voor, maar daarna was het uit.

Eli Manning bracht de Giants op het bord door een touchdown pass naar Victor Cruz. Daarna waren het vier field goals van Lawrence Tynes en een rushing touchdown van Ahmad Bradshaw. Eli eindigde de wedstrijd met slechts 193 yards en een touchdown. 49ers QB Alex Smith gooide voor 200 yards en had maar liefst drie interceptions.

Buffalo Bills @ Arizona Cardinals 19-16
De Bills wonnen in overtime van de Cardinals na een beslissende field goal van 25 yards. De Cardinals zijn hiermee definitief terug op aarde en staan 4-2 na twee verliesbeurten op een rij.

Running backs C.J. Spiller en Fred Jackson deelden de touchdowns bij de Bills en Larry Fitzgerald ving een TD pass van Kevin Kolb.

Minnesota Vikings @ Washington Redskins 26-38
Robert Griffin III was terug van zijn hersenschudding en liet zien niet bang te zijn voor tackles. RGIII zette de stand in het derde kwart op 9-24 met een zeven yard rushing touchdown, nadat hij eerder al een touchdown geworpen had. Hij eindigde de wedstrijd vervolgens met een 76 yard rushing touchdown.

Aan de andere kant van de bal kon Christian Ponder pas laat wat terugdoen. Hij eindigde uiteindelijk met twee touchdowns en twee interceptions, waarvan eentje naar het huis gebracht werd voor een Redskins touchdown.

RGIII eindigde met 182 passing yards en 138 rushing yards, in totaal drie touchdowns en een interception.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen