San Antonio Spurs nemen 3-0 voorsprong in Conference-finals

Door

1recap1play

 

* De San Antonio Spurs mogen zich bijna de beste van het westen noemen. De Spurs hebben een 3-0 voorsprong genomen in de conference play-offs finals tegen de Memphis Grizzlies. Na bijna de hele wedstrijd achter gestaan te hebben trok het team van Gregg Popovich in overtime de wedstrijd met 104-93 naar zich toe. bekijk hier de recap

* De grote drie van de San Antonio Spurs, Tim Duncan, Tony Parker en Manu Ginobili scoorde samen 69 punten en namen daarmee hun team bij de hand.

* In het eerste kwart namen de Memphis Grizzlies een voorsprong van maar liefst 18 punten. Coach Gregg Popovich was woest. Wisselde al zijn spelers en gaf het volgende interview.

* De Memphis Grizzlies begonnen dus goed aan de wedstrijd. Ze hielden de tegenstander op een schotpercentage van 29% en maakte optimaal gebruik van de kansen. Na een grote voorsprong weggegeven te hebben kregen ze in de laatste seconde van de reguliere speeltijd via Mike Conley de kans de wedstrijd te winnen. Maar zijn schot miste. De Grizzlies staan nu 3-0 achter in de best of 7 serie, terwijl ze iedere wedstrijd net zo goed hadden kunnen winnen.

* De strijd tussen de Grizzlies de Spurs wordt voor een groot deel uitgevochten door de twee centers. Aan de ene kant was daar Marc Gasol, die deze wedstrijd 14 rebounds had en 16 punten, waaronder twee van deze monsterachtige dunk.

En aan de andere kant staat de 37-jarige man die maar niet oud wil worden. Tim Duncan eindigde met 24 punten en 10 rebounds. Zijn clutch scoring was weer onovertroffen.

* Maandag is game 4 in Memphis. Nog nooit kwam een team terug na een 3-0 achterstand, maar Quincy Pondexter gelooft er nog in

Ook leuk om te lezen