Ryan verrast met positieve uitspraken over Steelers

Door

Rex Ryan, head coach van de New York Jets, is niet uit het nieuws weg te denken de laatste weken. Na zijn voorspellingen en onderlinge oorlog met de New England Patriots kiest hij nu wel voor een volledig andere aanpak.

Maandag vertelde Ryan de pers dat hij een bijna even grote fan is van Ben Roethlisberger,de quarterback van de Pittsburgh Steelers, als van hun head coach Mike Tomlin.

De fans van de Jets hebben weliswaar niets te vrezen, het enige wat hij nog steeds wil is op 6 februari de Vince Lombardi Trophy de lucht insteken. Zelfs nu hij al zowel de Indianapolis Colts als de Patriots heeft verslagen, is zijn honger nog steeds niet gestild.

De manier waarop Ryan zijn troepen had voorbereid op de confrontatie in Foxborough van afgelopen zondag heeft Ryan veel waardering opgeleverd. Patriots-quaterback Tom Brady zag meermaals het gras van dichtbij en de coach van de Pats, Bill Belichick, zag er als verweesd uit. Toch bleef Rex Ryan respectvol na de overwinning: ,,Ik heb op geen enkel moment Belichick overklast als head coach. Als je het logisch bekijkt was er niets wat ik kon doen om die wedstrijd te winnen. Mijn spelers hebben het allemaal gedaan.”

Mede door de grote,stoere taal van Ryan, die dan wel de daad bij het woord heeft gevoegd, voorafgaande aan het duel van afgelopen zondag, werd de wedstrijd tussen New York en New England de meest bekeken wedstrijd in de geschiedenis van de divisional round play-offs, met een gemiddelde van 43,5 miljoen kijkers.

Foto: northjersey.com

Ook leuk om te lezen