Rodgers maakt zich niet druk over matige trainingen

Door

Een komisch moment woensdag na de training bij de Green Bay Packers. Super Bowl MVP Aaron Rodgers pauzeerde even en zocht naar de juiste woorden.

Geinspireerd door de inmiddels legendarische persconferentie van Allen Iverson vroeg hij ten overstaan van een peleton journalisten; “we’re talking about practice?”

De vraag was of Rodgers zich zorgen maakte over het vertoonde niveau van de Green Bay aanval tijdens de afgelopen oefensessie. Rodgers erkende dat er wat kleine foutjes werden gemaakt maar maakte zich, evenals Iverson destijds, weinig zorgen over wat er gebeurde tijdens de training.

“Practice?” informeerde Rodgers nogmaals. “were not talking about the game?”. Hij kreeg de lachers ermee op zijn hand, maar verwees en pasant ook nog even een slepend vraagstuk naar het rijk der fabelen.

Green Bay was één van de weinige ploegen waarvan de spelers tijdens de lockout niet bij elkaar kwamen om op eigen initiatief samen te oefenen. Dat werd aangedragen als een mogelijke reden waarom het aanvallend nog niet zo goed klikt tussen Rodgers en zijn receivers.

Die was daar echter kort over: “Nee. Niet de reden”.

De quarterback, die op acht in op Lambeau Field september het seizoen opent tegen de New Orleans Saints, is er zeker van dat zijn ploeg er klaar voor zal zijn. Daar verandert één mindere “practice” niets aan.

Zie hier de persconferentie uit 2002 van Iverson:

Hier zie je de hoogtepunten van Rodgers zijn persconferentie:

Foto: goodfellamedia.com

Ook leuk om te lezen