Grote overwinning Ohio State bij Marquette

Ohio State v Marquette

Na een moeizame eerste helft, tussenstand 19-19, liep nummer 10 Ohio State in de tweede helft weg bij nummer 17 Marquette voor een 52-35 eindstand. Grote mannen voor de Buckeyes waren Shannon Scott met dertien punten en Aaron Craft met tien punten en tien assists. Het was de eerste thuisnederlaag voor de Golden Eagles sinds 29 december 2011, waarmee een streak van 27 opeenvolgende overwinningen werd gebroken.

Wisconsin houdt stand in derby

Nummer 20 Wisconsin had een moeilijke wedstrijd in de derby in en tegen Wisconsin-Green Bay. De Badgers stonden zeven punten achter in de tweede helft, maar trokken toch aan het langste eind met een 69-66 zege op de Phoenix. Man van de wedstrijd was Green Bay guard Keifer Sykes die 32 punten scoorde, maar helaas voor hem en de Phoenix nog wel een driepunter miste in de laatste seconde van de wedstrijd. Topschutter voor de Badgers was Frank Kaminsky met zestien punten.