Rangers zetten perfecte start door

Door

De Rangers openden het seizoen met een sweep. In Texas werden de Red Sox drie keer verslagen dankzij heel erg sterk slagwerk. Op maandag waren de Seattle Mariners de tegenstander, die hun eerste serie wonnen van de Athletics en een 2-1 record hadden voor de wedstrijd tegen de Rangers.

De Mariners stuurden Erik Bedard als starter naar de heuvel. Het was zijn eerste start sinds 25 juli 2009. Hij wist openingsslagman Ian Kinsler ervan te weerhouden opnieuw een home run te verslaan, maar de tweede slagman, Elvis Andrus, sloeg zijn eerste home run in 705 at bats.

In de tweede inning scoorden de Rangers dankzij een fout van Ichiro Suzuki nog twee punten voordat Derek Holland, de starter van de Rangers, in de vierde inning twee punten tegen kreeg na een RBI-double van Justin Smoak.

In de gelijkmakende slagbeurt liepen de Rangers echter al weer uit, omdat Nelson Cruz zijn vierde home run van het seizoen sloeg.

Het is pas de derde keer dat een slagman in de eerste vier wedstrijden van het seizoen een home run weet te slaan. De andere twee zijn niet de minste namen: Willie Mays deed het in 1970 en Mark McGwire deed het in 1998 (het seizoen waarin hij het single season home run record verbrak).

Cruz kende ook vorig jaar een goede start van het seizoen toen hij vijf home runs sloeg in de eerste zeven wedstrijden.

Neftali Feliz gooide de wedstrijd in de negende inning op slot voor zijn eerste save van het seizoen en de Rangers wonnen met 6-4.

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen