Patriots stoppen slechte serie na rentree Gronkowski

Door

Patriots
De New England Patriots hebben na twee nederlagen op rij weer eens gewonnen. Tom Brady had na een gemiste wedstrijd Rob Gronkowski weer als target en het verschil was direct te merken. Gronk ving een touchdown en mede hierdoor werden de Houston Texans met 27-6 eenvoudig opzij gezet.

Door de zege van de Patriots (11-2) is New England nu zeker van de play-offs en de nederlagen van de Cincinnati Bengals en de Denver Broncos eerder op de dag maakten de Patriots zelfs weer de nieuwe leider in de AFC. Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt het team van Bill Belichick op weg om thuisvoordeel in de AFC in de play-offs te hebben.

JJ Watt
In Houston had New England een gemakkelijke avond. De thuisploeg had gewoon de beschikking over sterverdediger JJ Watt, die afgelopen week tien uur bezig is geweest om een speciaal gips voor hem te laten maken zodat hij met zijn gebroken hand kon spelen. Veel invloed op de wedstrijd had Watt echter niet, slechts drie tackles, waarvan een voor een loss of yards voor de Patriots.

Ook aanvallend had Houston (6-7) weinig in te brengen. In de hele wedstrijd kwam de ploeg tot slechts twee field goals en startende quarterback Brian Hoyer moest ook nog eens naar de kant met een hersenschudding, waardoor de Texans geen moment in de buurt van de zege kwamen.

Door de nederlaag van de Texans wordt de strijd in de AFC South alleen maar spannender.

De Jaguars wonnen eerder op de dag eenvoudig van de Colts, waardoor de Texans en Colts samen aan kop blijven in de divisie, maar Jacksonville is het duo nu tot op een wedstrijd genaderd. De Texans reizen komend weekend naar Indianapolis voor een cruciaal duel, terwijl Houston op de laatste speeldag ook nog de Jaguars ontvangt. Ook de Patriots spelen volgende week tegen een AFC South team, want dan komt Tennessee op bezoek in Foxborough.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen