Patrick Kane uitgejouwd tijdens All-Star Weekend

Door

Tijdens de Skill Competition afgelopen nacht van het All-Star Weekend, heeft het publiek in Nashville duidelijk gemaakt wat men van de uitverkiezingen van Patrick Kane en John Scott vond.

PicsArt_01-31-09.42.24

Patrick Kane kreeg het zwaar te verduren en werd uitgejouwd door het publiek. De speler van de Chicago Blackhawks werd verdacht van verkrachting begin dit seizoen. De zaak tegen Kane werd om vage redenen geseponeerd, maar was duidelijk blijven hangen bij de fans van de NHL.

De schandalige poging van de NHL om John Scott te weren van de All-Star Game leverde hem een staande ovatie op van het publiek. De fans stemden Scott tijdens de verkiezingen naar de aanvoerdersband van Team Pacific, iets dat de NHL een doorn in het oog was. De speler van Arizona Coyotes werd getrade naar Montreal Canadiens, dat hem stalde in de AHL bij St. John’s Ice Caps.

Scott staat niet bekend als een sterspeler en is met zijn slungelige voorkomen ook niet echt atletisch te noemen. De fans hadden in aanloop naar het All-Star Weekend al een statement gemaakt; alle John Scott shirts waren in no-time uitverkocht. Toen Scott aantrad in ‘the hardest shot competition’ staken de fans hem nogmaals een hart onder de riem.

1 Reactie
  1. Bas 8 jaar ago

    Natuurlijk is geen John Scott geen All Star op het ijs, maar hij is wel NHL-speler. Iets wat maar een paar honderd mensen op deze wereld kunnen zeggen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen