Parker verliest van Exum in Summer League

Door

2014 NBA Draft

Vannacht stonden Jabari Parker en Dante Exum tegenover elkaar in de NBA Summer League. De twee rookies, die respectievelijk als tweede en vijfde werden gekozen in de afgelopen draft, stonden voor het eerst tegenover elkaar. De Milwaukee Bucks verloren met 71-87 van de Utah Jazz. Dit is al het derde verlies van Milwaukee in de NBA Summer League.

Vooraf waren de ogen vooral gericht op Dante Exum en Jabari Parker. De nog onbekende Australiër Dante Exum en Jabari Parker waren zeer aan elkaar gewaagd. Alleen op aanvallend gebied wist Jabari het verschil te maken ten opzichte van Exum. Parker noteerde 14 punten, 2 rebounds en 2 assist. Exum scoorde maar 6 punten en wist 1 assist meer te noteren. Alleen Exum en Parker waren niet de mannen waar we op moesten letten. Ex-teamgenoot van Jabari Parker, Rodney Hood, was de man van de wedstrijd. Hij hielp de Utah Jazz aan 29 punten, maakte 5 assist en 3 rebounds.

Scoren vanuit de driepuntlijn blijkt nog lastig voor de Milwaukee Bucks. Van de 12 pogingen ging er maar één erin. Voor Jason Kidd, die voor het eerst deze Summer League zijn nieuwe club zag spelen, de taak om de efficiëntie van de Bucks te verhogen.

Terwijl Milwaukee na drie verlieswedstrijden moeten wachten totdat de volgende tegenstander bekend is, speelt Utah Jazz aankomende nacht tegen de Denver Nuggets voor hun 2e winst.

Gelukkig wist Parker nog wel even zijn sublieme balbehandeling te laten zien.


Foto’s: Getty images, Youtube

Ook leuk om te lezen