Panthers nemen afscheid van Fox

Door

De begeleidingstaf van de Carolina Panthers zal er in het komende seizoen heel anders uit gaan zien. Dat maakte eigenaar Jerry Richardson vrijdag bekend.

Het contract van headcoach John Fox zal niet worden verlengd. Tevens zullen de contracten van de assistenten ontbonden worden.

,,Ik heb John bedankt voor alles wat hij de laatste jaren heeft gedaan voor de club, maar, zoals het gaat in de NFL, het is nu tijd voor allebei om een andere weg in te slaan,” verklaarde Richardson.

De Panthers zijn dit seizoen met een 2-13 record de allerslechtste ploeg in de NFL. Hierdoor krijgen zij in April als eerste de keus in de draft.

Voor Fox kwam het bericht niet als een verrassing. ,,Het is iets waar ik al een langere tijd mee rekening heb gehouden. Ik zal deze tijd bij deze club nooit vergeten. Ik zal de prachtige herinneringen altijd meenemen.”

Het hoogtepunt onder Fox zijn bewind was de plaatsing voor de Super Bowl in 2003. Opmerkelijk genoeg wisten de Panthers onder zijn leiding nooit twee seizoenen achter elkaar met een positief record af te sluiten.

Foto: bostonherald.com

Ook leuk om te lezen