Pacers nemen een 3-1 voorsprong mee naar Indiana

De thuisnederlaag in de eerste wedstrijd van de serie hebben de Indiana Pacers al lang achter zich gelaten. De ploeg van coach Frank Vogel versloeg afgelopen zaterdag de Orlando Magic voor de derde keer op rij en de Pacers gaan nu met een 3-1 voorsprong in de serie terug naar Indiana.

David West scoorde 26 punten, waarvan twaalf in het derde kwart, en pakte 12 rebounds in de 101-99 overwinning na verlenging. George Hill stelde de zege veilig dankzij twee belangrijke vrije worpen met nog 2.2 seconden te gaan in extra tijd. De Pacers domineerden een groot deel van de wedstrijd, maar zagen de Magic in het vierde kwart een achterstand van negentien punten wegwerken.

Aanstaande dinsdag kan Indiana in eigen huis de serie beslissen en voor het eerst sinds 2005 zich plaatsen voor de volgende ronde van de playoffs.

Samenvatting Indiana Pacers at Orlando Magic (game 4)