WWE Night of Champions: Ziggler vs. Rusev, Kana komt naar NXT

Door

20150709_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_rusevdolphZoals verwacht neemt Dolph Ziggler het tijdens WWE Night of Champions op tegen Rusev in een SummerSlam rematch. Het is nog onduidelijk of Lana een rol speelt in de match, zondag liep de blonde diva, voorafgaand aan een WWE Live evenement, een polsblessure op tijdens een trainingssessie in de ring.

Paige en Alicia Fox zorgen voor opschudding
Paige en Alicia Fox zijn zondagavond uit een Steakhouse in Baltimore gezet. Dat meldt TMZ.com. Een bezoeker nam foto’s en video’s van het tweetal, die daar niet van gediend waren. Paige en Fox confronteerden de opdringerige bezoeker en niet veel later vlogen de glazen door de tent.

20150907_EP_LIGHT_kana-hpKana tekent WWE-contract
WWE heeft Kanako Urai, bekend als Kana, gecontacteerd. De 33-jarige Japanse start begin oktober in NXT en het WWE Performance Center in Orlando. Vanwege het vertrek van Charlotte, Becky Lynch en Sasha Banks naar het main roster was WWE naarstig op zoek naar vrouwelijke pro-wrestlers die direct op het hoge NXT-niveau kunnen performen. Ook is de uit Osaka afkomstige wrestler een potentiële opponent voor NXT Women’s Champion Bayley. Kana zat in het publiek tijdens NXT TakeOver: Brooklyn.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen