Nieuwe programmering en announcing teams WWE, AJ Lee geblesseerd

Door

20150108_AnnounceTeams_New
Vanaf deze week gaat de programmering van WWE op de schop. Smackdown verplaatst van de vrijdagavond naar de donderdagavond (02:00 uur Nederlandse tijd) en is te zien op Syfy. NXT, te zien op het WWE Network, verschuift van de donderdag naar de woensdagavond (02:00 uur Nederlandse tijd).

Verschuivingen bij de WWE announcing teams
Ook bij de announcing teams van WWE gaat er het een en ander veranderen. Bij Raw zullen Michael Cole en JBL worden versterkt door WWE Hall of Famer Booker T. Tijdens Smackdown zullen de plaatsen achter de announcers desk worden ingenomen door Michael Cole, Byron Saxton en Jerry “The King” Lawler. Tijdens pay-per-view events zal het commentators team als vanouds bestaan uit Michael Cole, JBL en Jerry “The King” Lawler.

AJ Lee doet het rustig aan
WWE diva AJ Lee heeft via een tweet laten weten dat ze aan het genezen is van een nek blessure welke zij nog voor SummerSlam 2014 opliep. AJ rekent ook meteen af met het gerucht dat zij zwanger zou zijn. Verwacht wordt dat AJ Lee op 24 januari tijdens de WWE Supershow terug keert in de ring. Dit is één dag voor de Royal Rumble.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen