Shane-O-Mac is back en treft Undertaker, The Godfather in WWE Hall of Fame

Door

20160222_RAW_contectualmodule_vkmshane--e45060269fda1687798a45d359535a9a Na een afwezigheid van ruim zes jaar keerde Shane McMahon vannacht terug in de WWE.

De 46-jarige zoon van WWE-baas Vince McMahon neemt het tijdens WrestleMania 32 in AT&T Stadium op tegen The Undertaker in een Hell in a Cell Match.

Ook komt Brock Lesnar in de nacht van 3 op 4 april in actie tegen Dean Ambrose. In eerste instantie zou The Beast het opnemen tegen Bray Wyatt, de leider van de Wyatt Family moet zijn prominente WrestleMania-plek echter afstaan aan de mateloos populaire Lunatic Fringe.

De voorlopige line-up van WrestleMania 32 ziet er als volgt uit:
• WWE World Heavyweight Champion Triple H – Roman Reigns
Brock Lesnar – Dean Ambrose (No Holds Barred Match)
Undertaker – Shane McMahon (Hell in a Cell Match)

WrestleMania is in de nacht van zondag 3 op maandag 4 april live te zien op het WWE Network.

The Godfather in de WWE Hall of Fame
The Godfather (Charles Wright) wordt opgenomen in de WWE Hall of Fame en voegt zich bij Sting in de Class of 2016.

Charles Wright debuteerde in 1991 als Papa Shango, een Voodoo master die Ultimate Warrior het leven zuur maakte. In 1995 ging Wight als Kama The Supreme Fighting Machine -een op de UFC gebaseerde gimmick- door het leven. Ook was hij als Kama Mustafa lid van The Nation of Domination.

De meest succesvolle fase uit de WWE-carrière van Wright, een jeugdvriend van The Undertaker, vond eind jaren negentig plaats toen hij als The Godfather -samen met zijn– uitgroeide tot een publieksfavoriet en was zelfs korte tijd Intercontinental Champion.

© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen