Big Show terug in de ring

Door

Cologne_04282013MM_0438Big Show heeft dit weekend, na een aantal weken afwezigheid, zijn opwachting gemaakt tijdens het WWE Live event in Utica, New York. ‘The World’s Largest Athlete’ nam het op tegen Roman Reigns. De kans is groot dat Big Show komende maandag acte de présence geeft tijdens de live uitzending van Monday Night Raw.

SAMOA JOE DEBUTEERT IN NXT

Reus
Big Show is één van de grootste (letterlijk en figuurlijk) sterren aller tijden. De 2 meter 13 lange en 193 kilogram zware reus begon zijn carrière in oktober 1995 in World Championship Wrestling (WCW). In zijn eerste match nam The Giant, zijn naam in WCW, het op tegen Hulk Hogan en won hij op drieëntwintigjarige leeftijd de WCW World Heavyweight Title.

‘STONE COLD’ BIJ WRESTLEMANIA 32

wwe_wrestlemania_ver2Champion of Champions
Na een (redelijk) succesvolle loopbaan in WCW stapte Big Show in februari 1999 over naar WWE. In WWE wist hij onder andere de WWE-, World Heavyweight-, ECW en Intercontinental Championship te winnen.

Dit jaar won Big Show tijdens WrestleMania 31 in Levi’s Stadium de tweede editie van de André the Giant Memorial Battle Royal.

De grootste match uit carrière van ‘The World’s Largest Athlete’ vond plaats tijdens WrestleMania XXIV (2008). Big Show kwam onder toeziend oog van ruim 74.000 toeschouwers in de Citrus Bowl in Orlando in actie tegen bokser Floyd ‘Money’ Mayweather.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen