NHL Standings update: Rangers, Avalanche hopen vorm vast te houden

Door

Washington Capitals v New York Rangers

Dagelijks verandert de stand in de NHL. Een ploeg die op zondag kansloos lijkt, kan vrijdag wel weer volop meedoen om een plek in de play-offs. Wat zijn nou de opvallende stijgers/dalers van de afgelopen week? Welke teams waren ‘hot’ en welke teams waren ‘not’? Je leest het in de NHL Standings update! Ook deze week, ondanks dat we tijdens de kerstdagen al de Christmas Flashbacks hebben gegeven. 🙂

Metropolitan Division

Koploper Pittsburgh Penguins ging met drie punten uit drie wedstrijden de kerstpauze in. Die zal vooral gebruikt worden om te herstellen van de bof. Sidney Crosby was de eerste en sindsdien testen ook Beau Bennett, Olli Määttä, Steve Downie en Thomas Greiss positief op de bof.

stand 20-11

New York Rangers nam met drie overwinningen de derde plek over van Washington Capitals en ging ‘hot’ de kerst in met een reeks van zeven overwinningen in totaal. Philadelphia Flyers won eveneens zijn drie wedstrijden en komt daardoor wat dichter in de buurt van een plek in de play-offs.

stand 24-12

New Jersey Devils hield een slechte vorm aan en dat resulteerde deze week in het ontslag van coach Peter deBoer. In twee wedstrijden werd slechts één punt gepakt, in de afgelopen twaalf wedstrijden werden slechts acht punten gepakt en daarmee houden de Devils inmiddels alleen de Hurricanes nog onder zich in de Atlantic Division.

Meer: Christmas Flashback

HOT: New York Rangers, Philadelphia Flyers
NOT: New Jersey Devils

Ook leuk om te lezen