NFL Week in Review – Bush sr. is een oude viespeuk

Door

En we zijn weer terug voor weer een Week in Review. Wekelijks praat ik jullie in aanloop naar het seizoen 2013 op een luchtige manier bij over NFL-nieuwtjes, weetjes, filmpjes, quotes en andere zaken die de NFL in de afgelopen week kleur gaven. Reageren kan op Twitter.

weekinreview60021

BIE1yNUCYAAgfnf
Je kunt toch niet zeggen dat de nieuwe coach van de Philadelphia Eagles, Chip Kelly, niet om zijn spelers denkt. Alhoewel… Chip deelt niet maar gewoon zoete versnaperingen uit. Volgens Phillmag.com stond er ook fruit en griekse yoghurt klaar. Tight end Brent Celek legde uit dat er voor elke speler een persoonlijk sportprogramma is gemaakt en een dieet tijdens offseason. “Er staat veel gezonds op je te wachten na krachtoefeningen om je lichaam weer op sterkte te laten komen. Ze zijn er goed mee bezig.” De spelers worden ook voortdurend via apparaatjes op hun lichaam in de gaten gehouden als het gaat om bijvoorbeeld het functioneren van het hart. Kelly schijnt de hele dag met de resultaten bezig te zijn. Hij richtte bovendien persoonlijk de kleedkamer opnieuw in en begon met het draaien van muziek tijdens trainingen. De spelers zijn er in ieder geval dol op. Chip Kelly heeft het ritme te pakken.

http://www.youtube.com/watch?v=BNNSNfPcZSA

De oude viespeuk. Zelfs op 88-jarige leeftijd heeft George H.W. Bush het nog in zich. De voormalig leider van de ‘vrije wereld’ bracht wat tijd door met de Houston Texans Cheerleaders en een paar foto’s en video’s werden gelukkig gemaakt zodat ook wij de ontmoetingen kunnen laten zien. Hij nam rozen in ontvangst en bedankte enkele dames nogmaals voor een recentelijk bezoek aan hem in het ziekenhuis. Verder moet ik je nog even wijzen op de sokken van President Bush. Ze zijn namelijk fenomenaal.

563x427x10.png.pagespeed.ic.Mmy6T4SZgI (1)

Matthew Stafford (Detroit Lions) is een NFL quarterback, dus moet hij een smoking hot vriendinnetje hebben. Toch? Onderstaande foto rouleerde op social media en ik vermoed, dat Kelly Hall (rechts op de foto) het bos hout voor de deur heeft gefinancierd met de signing bonus van haar vriendje. Die mag overigens wel weer eens gaan trainen.

Lardarius Webb heeft echt een geweldige oog-handcoördinatie. ‘Leuk’, zou je zeggen, maar er is een YouTube-filmpje van en dat maakt het wel degelijk ‘leuk’. De Baltimore Ravens cornerback kan er wat van. Spelen met balletjes.

http://24.media.tumblr.com/3538fa77e31566f5a9e86720b6cdd865/tumblr_ml4lth0EJ01rs13bbo1_400.gif

Gewoon omdat het kan verblijden wij je in deze ongeëvenaarde Week in Review met Seattle Seahawk smack-talkin’ cornerback Richard Sherman die zich liet gaan bij een wedstrijd van de Mariners.

GpglLUG

 

 

 

 

 

 

 

Sluiten we de Week in Review bijna af. Green Bay Packer Clay ‘mijn haar danst’ Matthews tekende deze week een nieuwe deal. QB Jay Cutler (Bears) en Packers QB Aaron Rodgers hebben er een duidelijke mening over. Maar oordeel vooral zelf over de haardracht van Clay.

2010100300002364

 

 

 

 

 

 

Het niveau was nooit echt hoog in deze rubriek. De hoofdredacteur NFL droeg daarom hoogstpersoonlijk de afsluiter van deze week aan. Ik heb er schijt aan. Net als Houston Texans quarterback Matt Schaub.

NLRRSPgh

 

Komende week de NFL Draft!!!

Foto’s: Diverse social media / Imgur.com
Filmpjes: YouTube

Ook leuk om te lezen