NFL Update: Quarterback Schaub baalt van fans in Houston

Door

St Louis Rams v Houston TexansHouston Texans quarterback Matt Schaub is hevig teleurgesteld in een gedeelte van het thuispubliek in Reliant Stadium. Schaub moest afgelopen weekend na rust tijdens de wedstrijd tegen de St. Louis Rams het veld geblesseerd verlaten en er was gejuich te horen van de tribunes. Op het moment zelf had Schaub niets door, maar na afloop kreeg hij het te horen van teamgenoten en na het zien van beelden kon hij er niet meer omheen. “Wie er ook geblesseerd raakt, van welk team dan ook, het is voor mij onbegrijpelijk dat mensen zo reageren,” aldus de dit seizoen fel bekritiseerde quarterback. De Texans (2-4) verloren afgelopen zondag met 25 punten verschil en op het moment dat Schaub het veld noodgedwongen verliet had hij nog geen enkele touchdown gegooid. Hij kreeg vandaag steun van Steelers quarterback Ben Roethlisberger die het gedrag van de toeschouwers “misselijkmakend” noemde.

Lees verder voor meer nieuws

Echte fans?
New Orleans Saints v New England PatriotsOok in New England stelden de thuissupporters teleur. Eerder kon je al lezen hoe quarterback Tom Brady op magistrale wijze zijn Patriots alsnog naar een overwinning gooide tegen de toen nog ongeslagen New Orleans Saints. Een aanzienlijk aantal fans had toen de uitgang van Gillette Stadium al opgezocht, viel ook veel journalisten op die er vol verbazing over twitterden. Geen kaartje zo duur in Amerikaanse sport als die voor een NFL-wedstrijd, toch hadden een aantal fans er geen vertrouwen meer in of wilden de Red Sox game niet missen. Het kwam ze wel heel duur te staan, want Brady gooide een memorabele laatste minuut.

Overig nieuws:

Eagles: Philadelphia Eagles quarterback Michael Vick is nog niet terug op zijn oude fysieke niveau. Hij gaf aan dat het een stuk beter met hem gaat, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat hij zondag aanstaande starter is tegen de Dallas Cowboys

Jets: Met de seizoensbeëindigende blessure van Clyde Gates zijn de New York Jets in hun zoektocht voor een nieuws kickoff returner gestuit op Josh Cribbs. De dertigjarige speler redde het tijdens het voorseizoen niet bij de Oakland Raiders. Cribbs kan ook spelen als receiver, wat handig kan zijn gezien de dunne bank. Greg Salas werd daarvoor al aangetrokken uit Philadelphia, gezien de huidige blessure van Santonio Holmes.

Broncos: Sinds deze week maakt linebacker Von Miller weer officieel deel uit van de Denver Broncos. Hij was zes reguliere wedstrijden geschorst omdat hij onder andere een test voor verboden middelen zou hebben proberen te beïnvloeden in zijn voordeel. Een officiële bekentenis is er nog niet geweest, wel gaf de populaire speler al eerder toe fouten te hebben gemaakt.

Packers: Met het breken van zijn kuitbeen zijn de Green Bay Packers wide receiver Randall Cobb tot zeker midden december kwijt. Cobb liep de blessure afgelopen zondag op tijdens de gewonnen wedstrijd in Baltimore. Cobb is een belangrijk doel voor quarterback Aaron Rodgers en zonder hem is de aanval simpelweg een stukje minder gevaarlijk.

Foto’s: Getty Images

1 Reactie
  1. Polderbewoner 10 jaar ago

    Dat Randall Cobb iets gebroken heeft was na het zien van de tackle zondag waarbij zijn been vol werd geraakt geen verrassing meer.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen