NFL Update: Nieuw contract Hartline, YouTube sensatie in NFL?

Door

158821853-e1362729172284Dolphins receiver Brian Hartline heeft een vijfjarig contract getekend ter waarde van 30,8 miljoen dollar. Van dat bedrag is 12,5 miljoen gegarandeerd.  Hartline zelf is er blij mee: “Het voelt fantastisch om te weten dat hard werken en doorzetten iets waard is. Maar nu gaat het erom wedstrijden te winnen. Ik denk dat we op de goede weg zitten.”

Hartline had in 2012 een sterk seizoen met 74 catches en 1083 yards.

Wallace
De Dolphins zoeken nog een versterking op de WR positie. Mike Wallace, nu nog bij de Pittsburgh Steelers, staat hoog op het lijstje. Om zich te verzekeren van de diensten van Wallace zullen de Dolphins het echter moeten opnemen tegen de Minnesota Vikings. Ook dat team is zeer geïnteresseerd om de snelle receiver aan zich te binden.

Kickalicious
Havard Rugland, een Noorse jongeman die tot twee jaar geleden nog nooit van de NFL had gehoord, is misschien wel op weg om kicker te worden in de NFL. Zijn video ‘Kickalicious’, waarin hij de ene na de andere trickshot uitvoert, is waarschijnlijk ook gezien door enkele NFL scouts.

Rugland mocht zijn kunsten vertonen aan de Detroit Lions en gaat nu naar Florida voor een trainingskamp. Ook daar zullen NFL teams aanwezig zijn. Over zijn kansen op een contract is Rugland positief: “Ik ben vrij optimistisch. Ik geloof dat ik een aardige kans heb om een contract te krijgen.”

Misschien dat de 49ers wel een gokje willen wagen na het vertrek van David Akers? Aan zijn trickshots zal het in ieder geval niet liggen:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen