NFL Update: Nick Foles breekt sleutelbeen, mist mogelijk rest van het seizoen

Door

nick Foles

Eagles fans vreesden al het ergste, en vanochtend leek het ook waarheid te worden. Quarterback Nick Foles mist waarschijnlijk zeven tot acht weken met een sleutelbeen fractuur, dezelfde blessure die Aaron Rodgers vorig seizoen aan de kant hield.

De vraag is of Foles echt onvervangbaar is. Backup Mark Sanchez heeft de nodige NFL ervaring en het systeem van coach Chip Kelly lijkt niet te stoppen, welke quarterback er ook maar achter de center staat. ‘The Sanchize’ was gister niet perfect met twee interceptions, maar de Eagles speelden er niet minder om. Gezien de stand hebben de Eagles nog wel wat ruimte, maar ze moeten de komende weken nog wel twee keer tegen de Cowboys. Die wedstrijden gaan deels uitmaken wie de NFC East gaat winnen, en dus komt de blessure van Foles nogal slecht uit.

Andere Headlines:

  • Arian Foster zal vandaag een MRI ondergaan. De running back van de Houston Texans viel in het derde kwart tegen de Philadelphia Eagles uit met een liesblessure. De timing kan slechter, want de Texans hebben volgende week een bye week.
  • Ben Roethlisberger gaat maar door. De quarterback van de Pittsburgh Steelers gooide voor zes touchdowns voor de tweede week op rij en zet daarmee een nieuw record. ‘Big Ben’ is dit jaar zeer accuraat met 22 touchdowns en maar drie interceptions.
  • Het shirt van ‘Mean’ Joe Greene is gister door de Pittsburgh Steelers aan de wilgen gehangen. Het nummer 75 zal nooit meer gebruikt worden door de Steelers. Joe Greene was onderdeel van de ‘Steel Curtain’ in de jaren ’70 die samen vier Superbowls wonnen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen