NFL Update: Jim Harbaugh terug naar zijn alma mater

Door

AD

San Francisco 49ers coach Jim Harbaugh wordt dinsdag naar alle verwachting gepresenteerd als de nieuwe coach van de Universiteit van Michigan. Verschillende bronnen binnen de 49ers organisatie hebben dit bevestigd. Harbaugh was drie jaar lang de startende quarterback voor de Wolverines in de jaren ’80.

Harbaugh zit op het moment in het vierde jaar van een vijfjarig contract dat goed is voor 25 miljoen dollar. In vier seizoenen met de 49ers bereikte hij tot drie maal toe de NFC Championship Game, één keer de Superbowl en won hij 48 van de 70 wedstrijden. Onrust binnen de kleedkamer zorgde er dit jaar echter voor dat er verwacht werd dat Harbaugh na dit seizoen zou vertrekken. Bij Michigan tekent hij naar verluid een zesjarig contract goed voor 49 miljoen dollar.

Josh Gordon weer geschorst

De Cleveland Browns hebben wide receiver Josh Gordon geschorst voor week 17 voor het breken van team regels. Zowel Gordon als quarterback Johnnie Manziel waren zaterdag ochtend afwezig voor de walk-through sessie. Manziel kreeg hiervoor een boete. Gordon werd eerder dit seizoen ook al voor tien wedstrijden geschorst door de NFL voor het herhaaldelijk gebruik van marijuana. Voordeel voor de Browns is dat Gordon minimaal zes wedstrijden moest spelen om in aanmerking te komen voor free agency. Door zijn schorsing mist hij deze kans en zal hij waarschijnlijk volgend jaar nog voor de Browns spelen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen