NFL Update: Cromartie noemt Beckham Jr. “one-year wonder”

Door

121414-NFL-Giants-Odell-Beckham-Jr-PI-CH.vresize.1200.675.high.6
Een opvallende uitspraak van New York Jets cornerback Antonio Cromartie. Hij vindt stadsgenoot Giants star wideout Odell Beckham Jr. maar “overrated”. Cromartie was te gast bij ESPN’s SportsNation en noemde Dez Bryant, Antonio Brown en Calvin Johnson als de beste receivers in de league. Beckham Jr. is voor hem vooralsnog een “one-year wonder”, die zichzelf nog moet bewijzen over een langere periode. De Jets en Giants spelen in december tegen elkaar, maar het vuurtje wordt dus nu al opgestookt.

Ryan Tannehill zou naar verluidt flink onder druk staan bij de Miami Dolphins en heeft zichzelf niet meer onder controle. Op de training werd een pass van hem onderschept door een rookie defensive back (Tony Lippett) waarop Tannehill verhaal ging halen en diverse spelers de twee uit elkaar moesten houden. Niet veel later werd een pass geblokt door linebacker Chris McCain en ging Tannehill helemaal uit zijn plaat. De sfeer bij de Dolphins is dus, ook na het ontslag van hoofdcoach Joe Philbin, nog altijd gespannen.

Het seizoen van Lance Dunbar is officieel over. De running back van de Dallas Cowboys is gisteren op de Injured Reserve list geplaatst. De 25-jarige undrafted free agent (2012, North Texas) scheurde zo ongeveer alles wat je kan scheuren af in zijn knieband tijdens de nederlaag tegen de New Orleans Saints vorige week. Het zit de Cowboys dus niet mee. Onder andere quarterback Tony Romo, receiver Dez Bryant, cornerback Orlando Scandrick en rookie pass rusher Randy Gregory kampen ook met pittige blessures. Het lijkt er overigens op dat tackle Sean Lee vanavond weer kan spelen tegen de New England Patriots na een hersenschudding.

De Denver Broncos kunnen dit weekend weer een beroep doen op de verdedigende kwaliteiten van Derek Wolfe, die terugkeert van een schorsing. Om hem weer toe te kunnen voegen aan het spelersrooster moet de franchise noodgedwongen afscheid nemen van veteran tight end/fullback James Casey. Hij speelde in drie van de vier wedstrijden, maar geen van de negentien snaps bracht hem in balbezit. Wolfe zal naar alle waarschijnlijkheid snel ingevoegd worden in de defensieve rotatie. Met name bij running downs is hij een belangrijke schakel.

De Houston Texans verloren afgelopen donderdag voor de vierde keer en hebben een groot probleem. Ze hebben geen fatsoenlijk presterende quarterback. Volgende week tegen de Jacksonville Jaguars mag Brian Hoyer het in ieder geval vanaf minuut één proberen. Hij verving tijdens het tweede kwart Ryan Mallett, die het erg moeilijk heeft. Hoyer deed het wél goed en gooide 312 yards voor 24/31 en twee touchdowns op receiver Jaelen Strong. Zo wisselen Hoyer en Mallett elkaar af in Houston en is het wachten totdat eerstgenoemde weer door het ijs zakt.

Voor de Baltimore Ravens is de wedstrijd tegen de Cleveland Browns vanavond een absolute must-win. Na een geweldige ontsnapping in Pittsburgh heeft Baltimore nu eindelijk de kans om nog wat van dit seizoen te maken. De verdediging heeft zich in ieder geval niet voorbereid op Johnny Manziel. Veteran Josh McCown is namelijk de starter voor de Browns in M&T Bank Stadium. Hij gooide de voorbije twee weken liefst 697 yards, vier touchdowns en slechts één interceptie. Toch is het niet uitgesloten dat de Browns, net als vorig jaar, een trick play proberen met McCown én Manziel. Hoe dan ook, de wedstrijd tussen de Browns en Ravens belooft een echte AFC North battle te worden.

Foto: fox

2 Reacties
  1. Jeroen 8 jaar ago

    ‘Tom Brady used to pay them’

    Kijk zo hoort het. Zo wordt je beter, niet als de spelers lief voor je zijn omdat je anders boos wordt.

  2. Jeroen 8 jaar ago

    ‘Tom Brady used to pay them’

    Kijk zo hoort het. Zo wordt je beter, niet als de spelers lief voor je zijn omdat je anders boos wordt.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen