NFL Season in Review 2018: Baltimore Ravens

Door

Met het seizoen in de boeken en het off-season onderweg, werpen we een blik in de achteruitkijkspiegel van het NFL-seizoen. In volgorde van de draft, van slechtste team naar het beste, kijken we terug op het seizoen van de 32 verschillende NFL-teams. Deel 16 had u nog van ons tegoed en wel via een podcast: Klaas-Jan ter Veen over de Baltimore Ravens.


WAT GING GOED EN FOUT IN 2017 EN WAT BRENGT 2018?


De Baltimore Ravens misten voor het derde jaar op rij (en de vierde keer in vijf jaar) de play-offs. Een ongekende droogte onder coach John Harbaugh. De Ravens hadden in de laatste wedstrijd alles in eigen hand tot Tyler Boyd een 4th & 12 omzette in een (uiteindelijk) game winning touchdown.

Een record van 10-6 had volstaan voor een play-off ticket, maar er stond er 9-7 achter de naam van Baltimore. De overwinningen werden alleen geboekt tegen teams die in een mindere fase zaten. De Steelers (2x), Jags en Vikings waren wel te sterk. Bovendien werd er van de Bengals, Bears en Titans verloren door cruciale fouten in de defensie. Toch blijft de vraag open staan waar het nou precies fout ging.

Klaas-Jan geeft in deze podcast verklaring voor weer een net-niet-seizoen van Baltimore. Waarom ging het mis en wie imponeerden er juist wel naast usual suspect Terrell Suggs? Verder kijken we alvast vooruit naar 2018. Laat vooral je review of comments achter!

Beluister hier de hele podcast:

Cover photo: Getty Images (archief)

Ook leuk om te lezen