NFL Recaps: Steelers verslaan Ravens in B’more

Door

Charlie Batch
Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens 23-20
Noem het de wederopstanding van Charlie Batch. De third string quarterback wist de Steelers naar een overwinning te gooien tegen rivaal Baltimore Ravens. Kicker Shaun Suisham besliste de wedstrijd in de laatste seconde met een 42 yard field goal.

Batch eindigde de avond met 276 yards en een touchdown. Door de overwinning sluiten de Steelers weer redelijk aan bij de Ravens en is de AFC North helemaal open.

Tampa Bay Buccaneers @ Denver Broncos 23-31
Peyton Manning gooide drie touchdowns, waardoor de Broncos voor het tweede achtereenvolgende jaar de AFC West winnen en hun zevende wedstrijd op een rij. Twee van de touchdowns gingen naar Demaryius Thomas een eentje naar defensive tackle Mitch Unrein.

Philadelphia Eagles @ Dallas Cowboys 33-38
Tony Romo gooide 303 yards en drie touchdowns, waarvan twee op Dez Bryant, in een krappe overwinning op de Eagles. De Eagles kwamen nog dichtbij dankzij een punt return van Damaris Johnson, maar konden vervolgens de onside kick niet te pakken krijgen. Het is het achtste verlies op een rij voor de Eagles, die het jaar 3-1 begonnen.

Cincinnati Bengals @ San Diego Chargers 20-13
De spanning in de AFC North is terug, mede omdat de Bengals ook hun wedstrijd wonnen. Philip Rivers gaf de wedstrijd weer eens in het vierde kwart uit handen met twee turnovers in de laatste vier minuten. Andy Dalton besliste de wedstrijd met een running touchdown.

Cleveland Browns @ Oakland Raiders 20-17
De Browns zetten hun goede reeks voort. Na de overwinning vorige week tegen de Steelers werden ook de Raiders vandaag verslagen. Brandon Weeden had 364 passing yards, het meeste in zijn jonge carrière. Door de overwinning kwam een losing streak van twaalf uit wedstrijden ten einde.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen