NFL Play-off discussie: New England Patriots @ Denver Broncos

Door

Gedurende de NFL Play-offs zullen de redacteuren van SportAmerika.nl alle wedstrijd van tevoren uitvoerig behandelen. Jasper Laman, Ewout Versloot, Pieter Brouwers, Merlijn van Dierendonck, Mark Meijering en Lennart Beishuizen gaan met elkaar in discussie en bereiden iedereen voor op de wedstrijden van de dag.

New England Patriots @ Denver Broncos, 21.00, Denver, Colorado

patriotsPatriots:
Quarterback: Tom Brady
Coach: Bill Belichick
Record: 12-4
broncosBroncos:
Quarterback: Peyton Manning
Coach: John Fox
Record: 13-3
Klik op de miniaturen hierboven om direct naar de teampreviews in SportAmerika The Magazine te gaan

Mark Meijering:
De AFC championship game is een kraker van jewelste. Brady Vs Manning XV. De tussenstand in deze confrontaties is 10-4 in het voordeel van de Patriots QB. Dat de titel in de AFC naar de Patriots zal gaan mag dan ook geen verrassing heten. Niet alleen op de QB positie hebben de mannen uit New England het voordeel. Ook de coaching staff onder leiding van Bill Belichick zal zondag weer een LaGarrette Blount-achtige stunt uit de hoge hoed toveren waar de Broncos HC John Fox geen antwoord op zal hebben. Met het gebruikelijke resultaat, overwinning Patriots, als gevolg.

Merlijn van Dierendonk:
De Denver Broncos verslaan de New England Patriots, winnen de AFC Championship game en gaan door naar de Superbowl. Waarom? Met Manning als spelverdeler en een fit receiving corps beschikken de Broncos over de beste aanval (37,9 punten per wedstrijd) van de NFL. We zullen ‘Omaha’ dus nog verschillende keren gaan horen. Daarnaast staat de Broncos’ D als een huis en werd ‘thuis’ maar liefst zeven keer gewonnen. Denver verloor weliswaar in Foxborough na de comeback van de Patriots, maar de Broncos zullen zich niet twee keer aan dezelfde steen stoten. Playoffs zijn playoffs en dan tellen de eerdere resultaten niet meer.

Ook leuk om te lezen