NFL Play-off discussie: San Diego Chargers @ Denver Broncos

Door

Gedurende de NFL Play-offs zullen de redacteuren van SportAmerika.nl alle wedstrijd van tevoren uitvoerig behandelen. Jasper Laman, Ewout Versloot, Pieter Brouwers, Merlijn van Dierendonck, Mark Meijering en Lennart Beishuizen gaan met elkaar in discussie en bereiden iedereen voor op de wedstrijden van de dag.

San Diego Chargers @ Denver Broncos, 22.40, Denver, Colorado

chargersChargers:
Quarterback: Philip Rivers
Coach: Mike McCoy
Record: 8-8
broncosBroncos:
Quarterback: Peyton Manning
Coach: John Fox
Record: 13-3
Klik op de miniaturen hierboven om direct naar de teampreviews in SportAmerika The Magazine te gaan

Mark Meijering:
Philip Rivers is helemaal opgeleefd onder Ken Wisenhunt en rookie sensation Keenan Allen was in December de gevierde man met twee TD’s. Met de slechte pass defense (27e) van de Broncos in het verschiet kan het aanvallend bijna niet fout gaan voor de Bolts. Wes Welker mag dan wel terug zijn, dat maakt de aanval nog eendimensionaler , en eenvoudiger te verdedigen, dan deze al was. De Chargers D was zondag zeer dominant tegen de Bengals receivers. Easy pickings dus! Trouwens, als Rivers zijn beroemde Bolo das draagt dan winnen de Chargers sowieso en deed bovenstaande er al helemaal niet toe.

Jasper Laman:
Van onderschatting van de tegenstander zal dit jaar geen sprake zijn. San Diego won immers in december al van de Broncos. De Chargers bleken toen in staat om de beste aanval in de league af te stoppen en wisten hun balbezit in punten om te zetten. Deze ‘perfect storm’ zal echter eenmalig zijn, zeker nu ballenmagneet Wes Welker terug is bij de Broncos. De aanval van Denver zal simpelweg te sterk zijn voor San Diego. Een herhaling van de deceptie van vorig jaar (het verlies tegen Baltimore) komt er niet.

Ook leuk om te lezen