NFL 3-on-3: De stilte voor de storm

Door

New York Jets v New Engalnd Patriots
De stilte voor de storm. Zo kunnen we deze periode in de NFL wel noemen. De draft is geweest en de belangrijkste free-agents hebben een (nieuw) team gevonden. Teams houden de eerste trainingen, maar die zijn vaak nog niet verplicht. Pas eind juli gaat de echte voorbereiding beginnen. Dit geeft ons alle tijd om alvast vooruit te blikken op wat gaat komen. Deze week geven drie NFL-redacteuren hun mening over de nieuwe PAT-regel, het beroep in Deflategate en de komende rookie van het seizoen.

Foto’s: Getty Images

4 Reacties
 1. Jeroen 8 jaar ago

  Rookie of the year is altijd moeilijk te voorspellen. Het zijn te veel onvoorspelbare factoren. Deze speler is afhankelijk van de medespelers, team mag niet te goed zijn anders vallen zijn prestaties vaak niet op, team moet ook niet te slecht zijn anders vallen evengoed zijn prestaties weg, team waar hij speelt moet enigszins geliefd zijn in Amerika (anders stemmen veel mensen op een andere rookie), rookie moet blessures zien te vermijden etc. etc.

  • Sander Baarsma 8 jaar ago

   Het is inderdaad wat gissen Jeroen. Maar laten we hopen dat de rookies waar veel van verwacht wordt, die verwachtingen waar kunnen maken!

 2. Dennis 8 jaar ago

  Todd Gurley.

  • Jeroen 8 jaar ago

   Ik ga komend seizoen extra op Maxx Williams Letten. Met Flacco als QB moet het goed komen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen