New York Jets stelt opnieuw teleur

Door

Zes dagen na de complete oorwassing die de New York Jets opliepen tegen de New England Patriots (45-3), liep het zondagavond weer verkeerd af voor de ploeg van coach Rex Ryan. In het eigen New Meadowlands Stadium bleken de Miami Dolphins met 10-6 te sterk. Dolphins-wide receiver Brandon ‘Het Beest’ Marshall zorgde voor de enige touchdown deze avond.

Vooraf had Ryan nog geprobeerd het debacle van afgelopen maandag achter zich te laten door voor een training een wedstrijdbal uit de wedstrijd tegen de Patriots te begraven om zodoende die wedstrijd definitief te kunnen vergeten en weer een nieuwe frisse start te maken. Het leverde voor hem helaas zondagavond niet het gewenste resultaat op.

Voor de Dolphins betekende dit duel erop of eronder om nog kans te maken voor de play-offs. Dat ze hun taak serieus namen, bleek al wel in de voorbereiding van dit duel. De Dolphins kwamen een dag eerder naar New York en bezochten, als vorm van teambuilding, de voorstelling ‘Lombardi’ op Broadway.

Achteraf kan deze voorbereiding dus als succesvol bestempeld worden. Door de zege staat de ploeg van coach Tony Sparano nu 7-6 en heeft het nog een (minimale) kans om zich te plaatsen. Overigens boekten de Dolphins zes van de zeven overwinningen buiten Miami.

Voor de Jets zal er bij de komende drie wedstrijden drastisch het roer om moeten om nog een kans te willen maken voor plaatsing van de play-offs, want gezien de vorm in de laatste twee wedstrijden heeft de ploeg van Rex Ryan daar weinig te zoeken. Komende zondag wacht de eerste test, als de Jets op bezoek gaan bij de Pittsburgh Steelers.

Bron foto: northjersey.com

Ook leuk om te lezen