NBA Update: Kobe keert terug, Green doet windmill

Door

griffin

Het NBA preseason begint stilaan goed op gang te komen. De LA Lakers hebben duidelijk nog veel werk voor de boeg, zo blijkt. Ondertussen zijn de springveren van Gerald Green wel al opgewarmd!

Kobe maakt comeback
De Lakers namen het in hun eerste game op tegen de Utah Jazz. LAL hield lang stand, maar moest in het laatste quarter de Jazz laten gaan en verloor uiteindelijk met 90-71. De Lakers schoten slechts 28,9% in totaal. Kobe Bryant scoorde slechts één van zijn vijf schotpogingen en klokte af op vijf punten, net als rookie D’Angelo Russell.

Lou Williams was topscorer bij de Lakers met veertien punten, terwijl Roy Hibbert tien rebounds pakte. Bij de Jazz scoorden Derrick Favors (16), Gordon Hayward (11), Trey Burke (10) en Rudy Gobert (10) in de dubbele cijfers.

https://youtu.be/Fs7mbNJeV3Q

Green doet windmill
De Miami Heat verloren met 90-77 van de Charlotte Hornets. Rookie Justise Winslow was goed voor negen punten en drie assists bij Miami, terwijl Chris Bosh zijn wederoptreden maakte met zestien punten en Dwyane Wade twaalf punten liet noteren. Hoogtepunt van de wedstrijd was een geweldige windmill van Gerald Green.

Bij de Hornets was Brian Robert on fire met 21 punten. Tyler Hansbrough bewees ook meteen zijn waarde door zeventien rebounds te pakken. Rookie Frank Kaminsky tekende voor negen punten, elf rebounds en drie assists.

https://youtu.be/wldIr-TkAsc

Griffin vs. schotklok: 1-0
In de derde wedstrijd van de avond wonnen de Toronto Raptors met 93-73 van de LA Clippers. Grote man was Kyle Lowry, die 26 punten scoorde.

https://youtu.be/1n_W5LoMvWA

Blake Griffin scoorde veertien punten in de wedstrijd, maar liet zijn hoogtepunt noteren tijdens de opwarming. Tijdens een dunk (off the backboard) deed Griffin de schotklok naar beneden vallen…

Foto: Youtube

1 Reactie
  1. Michiel Jonkman 7 jaar ago

    Hmmm… niet helemaal blij met de Clippers en hun verdediging. Dat moet wel een stuk beter willen ze verder komen dit jaar. Ook al is het nu nog pre-season.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen